NSA – naschoolse activiteiten

Voor de ouders

Tijdens het schooljaar geven wij Kung Fu lessen in medewerking met Padxpress en Uniek Sporten.

Deze lessen vinden plaats in: Venlo en omgeving. Meestal duurt een block 4 a 5 weken.

Voor sportconsulenten:

wij bieden clinics aan in de volgende disciplines/onderdelen

  • Kung Fu/Wushu (kleuters, kinderen, volwassenen)
  • Tai chi (vanaf 15 jaar)
  • Schijngevechten (vanaf 12 jaar)
  • Dynamische Meditatie (vanaf 15 jaar)
  • Stretching en ontspanning (vanaf 10 jaar)
  • Grappling (vanaf 6 jaar)

Beschrijving clinics

Kung Fu:

tijdens de Kung Fu clinics maken de leerlingen kennis met basis acrobatiek technieken, basis schop- en vuist-technieken, basis zwaardtechnieken. Vaak, aan het eind van de les, vechten ze met zachte zwaarden: op welke leeftijd dan ook, ze vinden het geweldig!

(Introductiecursus) Schijngevechten

Schijngevechten komen in bijna alle films voor. Iedereen kent die scenes waar het lijkt dat de ene acteur de andere met vuisten, schoppen of met wapens af maakt. Wil jij ook technieken van schijngevechten leren, met blote handen of met sabel/stok/nunchaku? Dan is  deze activiteit beslist iets voor jouw.

(Introductiecursus) Dynamische Meditatie

Stress komt al te vaak voor. Er bestaan veel technieken welke erg behulpzaam zijn bij het beheersen van stress, waardoor men weer rustig en gefocust is. Floeiende rustige bewegingen verbonden met ademhalingstechnieken komen hier van pas.

(Introductiecursus) Stretching en ontspanning

Welke sport je ook beoefend, soepelheid is van groot belang om blessures voor te komen en jouw prestaties te verhogen.  Stetching helpt trouwens ook bij kwaaltjes die voorkomen door te lang zitten en zware tassen te dragen. Aan het eind van de stretching oefeningen worden ontspanningstechnieken toegepast.

(Introductiecursus) Grappling

Worstelen is een belangrijk onderdeel van vechtsporten. Het verhoogt de capaciteit om strategisch te denken en bewegen. Het helpt jouw krachten te verkennen en te sterken, zowel innerlijk als lichamelijk.

Om een clinic te reserveren, neem contact met ons op