Docenten

Sifu Piero Cecchini

Meester Piero Cecchini is zijn Kung-Fu opleiding in Rome begonnen met 9 jaar onder de eerste Europese Shaolin Meester Marco Bertona en heeft voor meerdere jaren van hem geleerd.

Tijdens de studie van kung fu heeft Sifu verschillende sports beoefend, sommige tot een professionele niveau: zwemmen (hij is zwemmeester), duiken(hij is divemaster), zeilen, roeien, paardrijden en gym.

Met 16 jaar vervolgt hij zijn kung fu opleiding onder Meester Giuseppe Faranda welke hem aan de stijl Gu Chao Shen Long ïntroduceerd. Zo vervolgt hij zijn studie onder Meester Marco Galiè, grootmeester van deze stijl, in zijn school in Rome.

In zijn kung fu carrière heeft hij verschillende athleten op het hoogste niveau van  het Europese Kung-Fu gebracht. Zijn athleten hebben gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen in wedstrijden in Parijs, Rome, Brussel en Venlo,  waar in 2014 de Europese kampioenschappen PWKA plaats hebben gevonden, georganiseerd door Dragon&Lotus Kung Fu School.

Lao Shie Nathalie Modderkolk – Instructeur

Lao Shie wilde, toen ze 8 was, heel graag op vechtsport. Haar moeder stuurde haar naar ballet, welke zij voor 4 jaren heeft gevolgd. Daarna is zij gaan basketballen, zwemmen en gymmen. Op 17 jaar begint zij met kundalini yoga, welke zij tot 19 jaar volgt wanneer ze Sifu Piero Cecchini treft, ‘kersverse Sifu’, fanatieke beoefenaar van kung fu tot wel 5 uren per dag. Van hem krijgt zij priveles voor ongeveer 1 jaar.In deze periode leert zij ook Ademhalingstechnieken onder Paolo Cericola, Reiki met Veronique Belmont, omgaan met Chi in het Bioenergetica centrum in Velletri. Door een verhuising in noord Italië kan zij haar kung fu opleiding niet vervolgen en word Hatha Yoga leerares onder de leer van Franco Jozzi.

In 2006 heeft zijn en yoga praktijk in Venlo. Door FB vind zij Sifu Piero terug en beslist ze haar kung fu opleiding te vervolgen. Een lange periode is Sifu hier op bezoek gekomen tot hij besloten heeft om hier in Venlo te komen wonen en samen met Lao Shie de kung fu school Dragon&Lotus te gaan leiden. In 2014 is zij organisator geweest van Fighting Venlo en preident PWKA Nederland.